MENU

Willemien Ebels

I am Ebel

gezondheid

Meet me in a minute

Voor mensen met een beperking kan het lastig zijn duidelijk te maken wat ze willen en wat

belangrijk voor hen is. De app I am Ebel informeert de leefomgeving van deze mensen snel en makkelijk bij dit ‘complex communiceren’.

Ieder mens heeft het recht gekend te worden. Bij mensen met een beperking kan dit echter problemen opleveren, simpelweg door het gebrek aan een goede ‘communicatiehandleiding’. Daarom is er Meet me in a minute: familie, naasten en begeleiders maken een korte, persoonlijke en toegankelijke introductiepagina van de betreffende persoon. Deze pagina is zichtbaar via de app, mail of QR-code. De lezer – de taxichauffeur, de invaller in de instelling, de huisarts, de fysiotherapeut, noem maar op – ziet in een oogopslag wie iemand is, wat iemand wil en hoe het best persoonlijk contact te maken.

Initiatiefnemer Willemien is zelf moeder van een ernstig meervoudig beperkt kind. Met de microfinanciering van de Sociale Groningse Ondernemers Challenge kan er een begin gemaakt worden met de bouw van een app-prototype. Daarnaast ondersteunen de trainingen, de fotoshoot en coaching bij het ondernemen, de marketing en bij het zoeken naar vervolgfinanciering.

Mendel Bouman Willemien Ebels wordt gecoached door Mendel Bouman
Aantal stemmen op dit project:
2