MENU

Rosanne Roeles

STOOT

gezondheid

Challenge50

STOOT gelooft dat sporten helpt om de kracht in jezelf te ontdekken. Daarom helpen ze jongvolwassenen met afstand tot meedoen in het vinden van aansluiting bij de samenleving. De huidige dienstverlening bestaat uit programma’s gericht op het vergroten van positieve gezondheid en persoonlijke groei. Met Challenge50 wil STOOT daar nu ook bedrijven bij betrekken: vijftig Groningse ondernemers die voor vijftig kwetsbare jongvolwassenen een sportabonnement betalen, dat is het idee.

Challenge50 is het eerste sportparticipatiefonds voor kwetsbare Groningers (18+) met een hulp- of zorgvraag. Denk o.a. aan zwerfjongeren, beschermd wonen, schoolverlaters of schuldhulpverlening. Challenge50 biedt ze een plek waar ze plezier kunnen beleven, een sociaal netwerk kunnen opbouwen en kunnen werken aan zingeving.

Door deel te nemen aan de Sociale Groningse Ondernemers Challenge kan STOOT een deel van de opstartkosten financieren en het plan verder ontwikkelen. Daarnaast moet het zorgen voor een ingang bij de juiste ondernemersnetwerken.

Arjen Boekema Rosanne Roeles wordt gecoached door Arjen Boekema
Aantal stemmen op dit project:
1336