MENU

Nieuwsbericht 24 oktober 2018

Maak kennis met de juryleden

De jury van de Groningse Ondernemers Challenge bestaat dit jaar uit vier leden. De een is ervaringsdeskundige, de andere gespecialiseerd in sociaal ondernemerschap; allemaal hebben ze hun unieke expertise, die ze zullen inzetten om de winnaars van dit jaar te bepalen. Hieronder stellen we ze kort aan je voor!

Claudia van Orden

Post doc onderzoeker en docent aan de Hanzehogeschool.
Claudia is aangesloten bij het ‘Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap’ en is gespecialiseerd in sociaal ondernemerschap en maatschappelijke impact.

Sanne Jonkers

Winnares van de Groningse Ondernemers Challenge 2017. Sanne runt Werkpodium KRAACK. Bij KRAACK werken mensen die een zorgvraag hebben. Met elkaar maken zij theater(voorstellingen) en daarnaast hebben ze een lunch- en taartservice onder de naam “De Smaak van Kraack” waar ze verantwoorde en heerlijke lekkernijen bereiden.

Stefan Wobben

Mede-oprichter van Concept7 en Srprs.me. Stefan schreef mee aan het ‘Handboek betekenisvol onder-nemen, het gat in de maatschappij’ en houdt zich bezig met strategie en innovatie, met een focus op purpose driven ondernemingen.

Carolien de Bruin

Oprichter van C-change en ‘Alumna van het jaar 2018’ van de Rijksuniversiteit Groningen. C-change is een in Amsterdam gevestigde tech startup en facilitator van grootschalige, wereldwijde initiatieven in duurzaamheid. Daarin vormen de Sustainable Development Goals van de VN de leidraad.

Deel dit bericht