MENU

Nieuwsbericht 7 november 2018

Dit zijn de winnaars van de GOC 2018

Afgelopen dinsdag 6 november was het dan eindelijk zover: de prijsuitreiking van de Groningse Ondernemers Challenge 2018! In de Arena in Martiniplaza werden de drie winnaars bekendgemaakt en de publiekswinnaar in het zonnetje gezet. Was je er niet bij? Lees dan hier wie er gewonnen hebben!
Dit zijn de 4 winnaars van de GOC 2018!

Van alle deelnemers was hun plan het sterkst, maakten zij de meeste indruk en scoorden zij het hoogst op de criteria. Ze wonnen elk €5.000,- en de publiekswinnaar €1.000,-!

Tromgeroffel…

Marijn Tiedemann en Anouk Delissen van Oma’s Soep, Tom Steffens van FitGaaf! en Bart en Erik Lesschen van AvHaal! De publiekswinnaar is Marlon Connor van Move Together!

Waarom deze winnaars?

De vakjury had een lastige kluif aan het beoordelen van de twaalf projectplannen die het tot finalist geschopt hadden. De plannen zijn zeer divers en daarmee lastig te vergelijken. Waar de jury vooral naar heeft gekeken is de (verwachte) maatschappelijke impact die met het plan behaald wordt, de toekomstbestendigheid ervan en tot slot welke extra maatschappelijke impact de finalisten hopen te bereiken met het prijzengeld, als ze dat zouden winnen.

“De keus is gemaakt, we staan er helemaal achter. Maar het blijft knagen, omdat het stuk voor stuk prachtige initiatieven zijn, krachtige ideeën. Iedereen heeft ons hart veroverd. En dat maakt het zo moeilijk.”

…aldus de jury

Deel dit bericht