MENU

Nieuwsbericht 22 december 2017

De deelnemers timmeren aan de weg

Nu de financiering onderweg is, worden de plannen steeds meer werkelijkheid. Zo weten we van onderstaande ondernemers dat ze druk bezig zijn met het verwezenlijken van hun droom.
Wat begon als een idee, krijgt vorm en gaat datgene doen waar deze Challenge voor bedoeld is: IMPACT maken. #trots!

 

Studio Draadkracht is op 15 december officieel geopend door wethouder Van der Schaaf. Nu de studio er klaar voor is, zijn ze nog hard op zoek naar vrouwelijke kandidaten voor het project ‘Daadkracht met Draadkracht’. Kijk op de website voor meer informatie.

De Massage Community van Romano Sandee is van start gegaan. De lessen zijn begonnen en in januari gaan de eerste cursisten examen doen. Na het behalen van de examens kunnen deze beginnende masseurs mensen die het niet zo breed hebben voorzien van een ontspannende of helende massage.

Werkpodium Kraack was met het idee van een lunchservice ‘De Smaak van Kraack’ een van de winnaars van de Challenge. Sanne Jonkers is druk bezig met het opzetten van de service. Ze heeft zelfs een vacature uitgezet voor een duizendpoot die haar kan helpen. Deze week zijn de gesprekken, we zijn erg benieuwd wie haar gaat ondersteunen. Benieuwd naar de menukaart? Die kan je al bekijken 😉

Heb je nieuws over een van de deelnemers, of kom je het ergens tegen? Deel het met ons via @grondernemers (Twitter) of via @GroningseOndernemersChallenge (Facebook)!

Deel dit bericht